24 mai 2005

Kaks päeva stardini...

Jäänud on siis veel kolmapäev, ja neljapäev. Ja reedest päeva täidab suuremas osas juba lendamine. Ööd vastu laupäeva ka. Ja laupäeva hommikut peaks plaani kohaselt vastu võtma juba Delhis. Sõltumatud allikad teatavad sealsest 40 pügalat ületavast kuumusest, kui veel leili ka visata, peaks kena sauna saama. Peaks vist vihad ka kotti panema.
Viimased teated räägivad aga odavate Aerofloti piletite hankimisel tekkinud äpardustest. Esiteks muidugi venisid kõik piletid Tallinna poole üle mõistuse kaua, mis aga ehk polegi näitaja kui arvestada, et enne väljalendu jõudsid ikka kohale. Janeki pilet aga, mis ta täna kätte sai, oli märgitud 6. juunil tagasilendamiseks 6. juuli asemel. Tänu kogu showd korraldanud Varese reisibüroole saame nüüd ilmselt mööda Delhi linna kolistada ja Aerofloti esindust otsida. Peaks Janekile vihjama, et korralikud firmad kompenseerivad sedasorti jamasid.
Pakkisin täna seljakoti ära. Kahetsesin, et majapidamises kaalu pole. Väga raske ju polnudki, aga miski kerge üleõlaviskamine nüüd ka mitte. Ja eriti midagi ei võtnudki. Kahtlustan, et väike magamiskott, fotokas ja pleier võtavad kolmekesi lõviosa koti stardimassist... järele mõeldes see väga loogiline ei tundu, aga kedagi peab ju süüdistama... või mis? Ilmselt on siiski tegemist kaduvväikeste mõjude summeerumisega.
Apteek soovitas eile, kui käisin ingveritablette küsimas, hoopis ingveri, mustika, tammekoore tablette. Et aitab reisil nii mere/lennuhaiguse kui seedehäirete puhul. Eks me näe. Puhta ingveriga on positiivne kogemus varasemalt lennureisilt juba olemas.
Olgu, tänaseks on grafomaaniaga finito.

Kommentaare ei ole: