06 märts 2010

India reis 2 -droonide k@ttemaks

Et siis nyyd oleme Janekiga j@lle Indiamaal. Seekord v6tame pisut p6hjalikumalt Delhit aga kylastame m6nuga ka vana head Varanasi. Sealt peaks olema kiviga visata Bodhgayasse kus Buda Sakyamuni valgustus. Ja ega kahe n@dalaga rohkem ei j6uagi.
T@nane p@ev algas parajas zombikoomas. Lennukis magatud uni ei olegi uni vaid midagi stuupori sarnast. P6lved valutasid hommikul ja magamatusest sees keeras. Tegelikult oli suur lennuk m6nus. Vaatasin poolteist uut toredat filmi @ra ja syya anti kah. Ja juua kah.
L6bu laialt oli muidugi Majnuka Tilla linnaosa leidmisega kus oobida plaan oli. Ja veel oli plaan peetida dehli lennujaama taksojuhte ning kasutada linna j6udmiseks metrood. L@him metroojaam asub Dwarka 9 linnaosas. Ja sinna on aeropordist ikka tykk maad. V6i 6igemini , ta asub lennujaama taga. Nii et tuli 150 ruupia eest motoriksha v6tta ja see vaeseke pidi mitu korda teed kysima et 6igesse kohta j6uda. Metroo Kashmiri Gate maksis 25 ruupiat. Kui oleksime kohe kogu t6tt teadnud siis oleksime veel paar peatust edasi s6itnud ja veel v@hekese jalgratta-wallahi teeneid kasutanud siis oleks tulemus veelgi parem olnud. Praegusel juhul lisandus soodsale ja puhtale metroole ligi tunnine jalutusk@ik.
Kohal olles leidsime House (mitte selle doktori, lihtsalt kylalistyemaja) mille tuba m6nusalt r@@mas kuid v@hen6udlik ajab m6nusalt l@bi.
Alustasime paaritunnisest unest olukorra silumise eesm@rgil. Pisut oli sellest abi, ibuprofeen ja seiklushimu tegid ylej@@nu.
Niisiis, t@nase p@eva plussideks saab lugeda mitu t6en@oliselt huvitavat pilti fotokas (tegelikkus selgub nagu alati hiljem).
Tore oli ka juhtum kuidas Janek tahtis seina seest raha v6tta. Aga ei saanud. Mina v6tsin olukorda selgitava kviitungi ja ukse taga 6ues lihtsalt viskasin @ra. Hiljem hakkasime m6tlema et @kki oleks see ikka hea alles hoida. L@ksime tagasi ja korjasime selle lihtaslt j@lle maast yles. Indias. Prahi maaletoojate kodumaal.

Kommentaare ei ole: